16 Picnic

Het meisje dat boven de Ah woont en bij Picnic bestelt Boven de AH wonen en je boodschappen bij Picnic bestellen? Wilma doet het. Haar achterdeur is praktisch naast de ingang van AH en toch levert Picnic het merendeel van haar boodschappen. Als je haar …

3%
15
Totale score 1045,73

Het meisje dat boven de Ah woont en bij Picnic bestelt

Boven de AH wonen en je boodschappen bij Picnic bestellen? Wilma doet het. Haar achterdeur is praktisch naast de ingang van AH en toch levert Picnic het merendeel van haar boodschappen. Als je haar hoort praten, krijg je het gevoel dat ze dit nog lang zo zal blijven doen.

Waarom? Bestellen bij Picnic is zelfs voor Wilma makkelijker, en daarnaast goedkoper en vooral leuker. Makkelijk omdat de boodschappen naar de voordeur worden gebracht. Ze hoeft geen grote zware tassen de trap op te dragen. Het aanbod van de bezorgers van Picnic om de boodschappen naar de keuken te brengen, spreekt haar aan, maar dat hoeft voor haar niet. Ze neemt ze bij de deur aan wanneer het uitkomt. Gemak genoeg. Picnic is goedkoper dan AH in haar beleving en dat weegt ook mee.

Maar Picnic maakt haar ook vrolijk. Die kleine, grappige bestelautootjes die bijna om dreigen te vallen bij harde wind, waar de bezorgers naar je moeten zwaaien wanneer je naar hen zwaait en die je met een familiair ‘hallo, hier ben ik dan!’ begroeten wanneer ze aanbellen met de boodschappen. Zelf zegt ze daarover:‘Van het bezorgen van boodschappen maken ze een bezorgbeleving. Daar word ik blij van.’ Natuurlijk loopt ze nog wel eens naar beneden wanneer de mayonaise op is en ze die net nodig heeft. Maar het merendeel van de boodschappen? Er zal nog vaak zo’n grappig autootje parkeren naast de deur van de AH.